INORGANISATIE

 

 

 

 

 

INORGANISATIE

 

 

 

Wie is Margreet Oostenbrink?

MOVinC Margreet Oostenbrink pasfoto

MOVINC is een organisatie van deze tijd, in samenwerking met veelal zelfstandige partners zijn wij flexibel in tijd en aanpak en maken we maximaal gebruik van expertise. MOVINC richt zich op versterking van governance en organisaties door creëren van beweging in leiderschap.

MOVINC is opgericht door Margreet Oostenbrink. Margreet Oostenbrink heeft circa 30 jaar gewerkt in directie en managementfuncties in de financiële dienstverlening. Haar passie leeft zij in het bewust maken en realiseren van maatschappelijke waarde naast financiële waarde in ondernemingen en het stimuleren en ontwikkelen van krachtige zelfbewuste leiders. Wat je doet en hoe je het doet maakt verschil, welke impact je wilt realiseren bepaal jezelf. Margreet werkt persoonlijk ook projectmatig in Afrika en Azie, voor non-profit-organisaties en is actief als commissaris en bestuurder. Zij combineert op een unieke manier IT ontwikkeling en innovatie en strategie met de zachte kant van ontwikkelen van mensen en bedrijf.

Linkedin vector logo 100px MOVINC

 


Wie is Esmee Wevers

Esmee Wevers pasfoto Movinc Flow2Move

Consultant/projectmanager Esmée Wevers

Doorzetter, goede luisteraar, empatisch, organisatie-sensitief en enthousiast zijn een aantal competenties die Esmée kenmerken. Na het afsluiten van haar opleiding aan de Hoge Hotelschool te Maastricht heeft Esmée een tweetal intensieve young professional traineeships doorlopen in de Rabobank organisatie. Hierin heeft zij ondermeer ervaring opgedaan met (internationaal) talentmanagement en HR, haar organisatie- en (project)management en coachingskills uitgebreid. Zij volgt een opleiding positieve psychologie en is bij opdrachtgevers actief op het gebied van project- en officemanagement, consultancy HR en marketing en communicatie en development en recruitment.

 

Linkedin vector logo 100px MOVINC

0
0
0
s2sdefault