INCOOPERATIE

 

 

 

 

 

INCOOPERATIE

 

 

 

Ik geloof in samen werken en in de kracht van co-creËren.

Met plezier werk ik dan ook samen met de volgende organisaties en personen.

 

 


Flow2Move logo Met co-founder Michael Gijzenberg van Flowmii werkt Margreet Oostenbrink van Movinc samen onder het label Flow2Move. Hierdoor bieden we een brede HR managementpropositie aan onze klanten, van strategie tot operatie. Bekijk www.flow2move.nl

 

 


Agriterra logoAgriterra: www.agriterra.org
Opdrachten als expert binnen de Agripool op het gebied van (verander)management, HR, processen in organisaties en governance.

 

 


Alfabetboeken logoHet Veranderalfabet: www.dealfabetboeken.nl
Van 'kennis is macht' naar 'Kennis delen is kracht'! En hoe toegankelijker hoe beter. Deze innovatieve, kleine uitgeverij brengt een handzame reeks interessante managementboeken van A-Z. Ik ben co-auteur bij enkele boeken van deze uitgever.

 

 


FlowMii logoFlowmii Managemens adviesburo: www.flowmii.nl een adviesbureau waar de professional als mens echt centraal staat. Voor Flowmii verricht ik executive coaching en consulting opdrachten.

 

 


Just in travel logo Justintravel: Worldtraveller, photographer, lifestyle and careercoach. www.justintravel.nl

 

 


InVerbinding logoInspiratieplatform InVerbinding: www.inverbinding.works
Inspiratie en beweging door InVerbinding te komen en te blijven met elkaar. Door mensen en voor mensen. Dit alles op basis van ons motto: Verandering begint met delen.

 

 


MoraalSare2Do logo 200x67pxRené Moraal: “Laten groeien en bloeien van je talenten als basis voor beter presteren, meer plezier en betere relaties”, daar ligt mijn passie! www.moraal-dare2do.nl